Nike férfi téli cipő

A Nike kínálat igazán széles és változatos. Ezért biztosan senkit sem lep meg, hogy hatalmas választékban találunk téli férfi cipőket, amelyek nemcsak melegen tartanak, hanem feldobják az egyébként hétköznapi öltözéket is.

A férfi Nike téli csizmák legtöbbször masszív bokakonstrukcióval rendelkeznek, így gyakran keresettek tartós munkabakancsként is. Ez főként a magasított gumitalpnak köszönhető, amely erős futófelületi mintázattal rendelkezik. Ez biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot még kihívást jelentő körülmények között és bármilyen terepen is. A Nike téli cipő felsőrésze szintetikus vagy valódi bőrből készülhet. De mindenesetre vízálló, és meleg, mégis légáteresztő béléssel van ellátva. Még a csúszás miatt sem kell aggódnia, mivel a gumitalp rendkívül tapadó.

A Nike férfi téli cipőkön emellett a cipő oldalán dombornyomott vagy steppelt logó is található, amely mindenki számára azonnal felismerhetővé teszi a cipőt. A sarokhurok és a nagy nyelv szintén praktikus részletek, amelyek megkönnyítik a cipő felhúzását.

Nike bokacsizma fekete színben

Hogyan lépjünk kényelmesen a zord, szitálós, hideg időben? Hogyan lehet még télen is? Hogyan tartsa melegen a lábát és legyen stílusos? Fogadjon a minőségre. Itt modern férfi téli cipők. Minőségi kivitelezésével és időtlen megjelenésével olyan állandó darab, amelyre nem csak egy szezonban számíthat. Kényelmes lábbeli, amellyel kellemesebben éli meg az őszt és a telet.

Ár idején felülvizsgálat: 31 540 Ft

Férfi bőr bokacsizma Nike

Uraim, nézzenek szembe a hideg, zord és téli napokkal a megfelelő lábbelivel, kényelmes és minőségi lábbelikben. Ha szereted az időtlen darabokat, akkor ez a csizma a legkézenfekvőbb választás számodra. Ezek gazdagítják cipőszekrényét, és különösen nekik köszönhetően stílusosan és kényelmesen élvezheti az őszi és téli szezont. Férfi Nike Manoa Leather 454350 700 Haystack/Velvet Brown cipő időtlen dizájnban maximális kényelmet nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 29 391 Ft