Suede csizma

Női fehér meleg hó csizma KYLIE UGG UGG

Hölgyeim, hogyan legyünk stílusosak télen, miközben a lábunk kellemesen meleg és száraz marad? Hogyan ragyogjunk a borús és zord téli időben? Lépjünk ki, hogy az egyik legkevésbé kedvelt évszakkal modern és kényelmes módon találkozzunk? Ezek a gyönyörű hócsizmák a legkézenfekvőbb választás. Hála nekik, te is elkezded majd szeretni a telet.

Ár idején felülvizsgálat: 7 130 Ft

Női magas csizma térd felett

Modern, térd fölé érő, magas női csizma. Lenyűgöző, kiváló minőségű és időtálló. A cipő 3 cm-es sarokkal rendelkezik, így mindennapi viseletre és különböző ügyintézésekre is alkalmas, nemcsak alkalmi, hanem formálisabb öltözékekhez is megfelelő választás. A külső anyagot velúrbőrrel tervezték, ami egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz.

Ár idején felülvizsgálat: 7 393 Ft

Bőrből készült alacsony csizma velúr megjelenésben

Női Tamaris csizma modern dizájnnal. Bőrből készült, szarvasbőr kinézetű, alacsony csizma, praktikus cipzárral kialakítva. Kényelmes járást és kényelmet nyújtanak még egy egész napos lábonlét után is.

Ár idején felülvizsgálat: 22 178 Ft

Sötétkék női kényelmes hócsizma

Lépjen ki stílusosan a zord, szitáló, hideg időjárás elé. Töltse a telet kényelmes lábbeliben. Ebben a divatos lábbeliben nem csak egy szezonon belül leszel. Minőségi, modern, kényelmes lábbeli az őszi/téli szezonra. A kék valóban jó. Ez ebben az esetben is igaz.

Ár idején felülvizsgálat: 19 590 Ft

Női félcsizma időtlen dizájnban

A Matilda zokni időtlen dizájnban lenyűgözi és szárazon és melegen tartja a lábad. A cipőnek szigetelt belső része van. Modern design. Típusa női téli cipő, amely alkalmas a mindennapi viseletre. Több színválaszték közül választhat.

Ár idején felülvizsgálat: 22 456 Ft

Női elegáns bokacsizma

A cipők szerelmeseinek. Ki tudna ellenállni ennek a modellnek? Gyönyörű, modern és olyan elegáns, hogy növeli vonzerejét és önbizalmát. Lenyűgöző modell. Ez feldobja az öltözékedet. Élvezze stílusosan a hideg őszi és téli időjárást. Emeld a ruhádat a következő szintre. Ebben a modellben divatikon leszel.

Ár idején felülvizsgálat: 16 630 Ft

Magas bordó bőrcsizma szilárd sarokkal

Nagyon sok jó ok van arra, hogy bőr sarkú csizmát vegyél. Valódi minőségi bőrből készült. Belső cipzár. Szilárd sarok. Kis elasztikus pánt a maxi kényelemért.

Ár idején felülvizsgálat: 56 174 Ft

Női modern félcsizma fekete színben

Egy nő szenvedélye. Megéri a minőséget választani. A divatos és minőségi cipőket kedvelő hölgyek számára itt egy egyedi darab. Gyönyörű sarkú bokacsizma, amely nem csak társaságba, munkába való, hanem hatékonyan karcsúsítja és meghosszabbítja szexi lábadat. Lábbeli, amely határozottan nem egyszezonos dolog. Ezt a csizmát amúgy sem csak a téli szezonban fogod viselni.

Ár idején felülvizsgálat: 77 936 Ft

Bézs szarvasbőr csizma tűsarkúval

Magas női velúr csizma szélesebb vádlihoz.

Ár idején felülvizsgálat: 12 011 Ft

Női magas, fekete színű, csúszós csizma

Női magas szarvasbőr csizma fekete színben, belül cipzárral záródó cipzárral. Szélesebb sarokkal rendelkeznek, így kényelmesebb járást biztosítanak.

Ár idején felülvizsgálat: 13856 Ft

Női szarvasbőr csizma dekoratív övvel

Hogyan lehet beleszeretni az egyik legkevésbé kedvelt évszakba? Hogyan lehet a hideg, fagyos, borús és hűvös időben? Hogyan tartsd a lábad szépen melegen, miközben elegáns vagy? Fogadjon erre a csizmamodellre. Klasszikus, mégis eredeti. A dekoratív csíkkal díszített velúr csizma első pillantásra megragadja a tekintetet egyedi kialakításával. A modern női magas csizmák alacsony, széles sarokkal vannak kialakítva, amelyek jól néznek ki, és ami a legfontosabb, kényelmessé teszik a cipőt. Minden napra alkalmasak. Azonban egy formálisabb téli öltözékhez is választhatja őket.

Ár idején felülvizsgálat: 4 690 Ft

Női szarvasbőr magas sarkú csizma

Hogyan lehet minden időjárásban és helyzetben? Hiába keresi a legjobb téli csizmákat nem csak céges használatra? Legyen szexi még a téli szezonban is. Ezek a csizmák téged. Nemcsak magasságot, hanem vonzerőt is adnak hozzá. Csizmák, amelyek szexik és nem mennek ki a divatból. A magabiztosságra és a sikerre fogad.

Ár idején felülvizsgálat: 12 011 Ft

Női magas szigetelt csizma

A klasszikus, szélesebb sarkú női szigetelt csizma modern és időtlen darab. Kényelmesebb járásélményt nyújtanak. Melegen és szárazon tartja a lábad.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Női szarvasbőr csizma

Új csizmát keres? A jelenlegiek már elkoptak, vagy szeretnéd bővíteni a cipőszekrényedet egy érdekes darabbal? Cipőből sosem lehet elég. Biztos tipp a semleges fekete színű velúr csizma. Szinte egy téli öltözék alapját képezik.

Ár idején felülvizsgálat: 12 011 Ft

Női boka téli csizma meleg béléssel

Legyen olyan lába, mint a pamut a zord és hideg téli hónapokban. Talán ez minden nő álma. A fő prioritás azonban nem csak a termikus kényelem, az esztétikai szempont is nagyon fontos. Mindkettőt tökéletesen teljesítik a Blancheporte márka ezen csodálatos női bokacsizmái. A stílusos cipők eredeti dizájnnal és szokatlan elemekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően biztosan nem keveredik a tömegben. Első pillantásra érdekes a látványos redőkkel kialakított felső rész és a cipő vonzóan összehajtott felső szegélye. A minőségi bőr garancia a hosszú élettartamra és a kellemes viselési kényelemre.

Ár idején felülvizsgálat: 28 156 Ft

Félborjú magasságú fekete női Lasocki csizma

Olyan csizmákat keres, amelyek hosszú ideig szolgálnak, és továbbra is hibátlanok lesznek? Támaszkodjon a minőségre Lasocki csizma formájában, amelyet két semleges színben kaphat – fekete és barna. Ezek a közepes borjúcsizmák kényelmesen körbeveszik a lábakat, és nem nyomják sehova. Széles sarokhoz vannak igazítva, amely nem túl magas, így mindig jól fog járni a cipőben. A felső anyag sima és díszítés nélkül. Ennek köszönhetően a csizma rendkívül elegánsnak és fényűzőnek tűnik. Az egyetlen dekoráció egy könnyű összegyűjtő szövet, amely biztosítja azt is, hogy a csizma ne legyen túl szoros, és széles borjúú hölgyek viselhessék őket.

Ár idején felülvizsgálat: 30 900 Ft

Női csizma elülső pántolással

A női magas szárú csizma, amely elöl hatékony pántolással rendelkezik, már első pillantásra megragadja a tekintetet. A modern és időtlen csizma praktikus cipzárral rendelkezik a teljes belső oldalon. A szélesebb saroknak köszönhetően stabilitást és kényelmesebb járást biztosít.

Ár idején felülvizsgálat: 13 398 Ft

Szürke női görgők belső szigeteléssel

A szürke IDA szarvasbőr hócipő kellemesen melegen és szárazon tartja a lábad. A modern és időtálló hócipők hátulján díszes megkötőkkel. Belső szigetelés szép szőrmével.

Ár idején felülvizsgálat: 10 111 Ft

Női magas sarkú csizma

Női magas, oszlopos sarkú, öko velúrbőrből készült csizma, amely első látásra megragadja a tekintetet. Egy modern és időtálló csizmamodell, amely nem fog megunni és nem csak egy téli szezonra szól.

Ár idején felülvizsgálat: 9237 Ft