Téli cipő és csizma Deichmann

A Deichmann téli lábbelik elfogadható minőséget és jó árakat ötvöznek. Ennek köszönhetően minden nő megengedheti magának a csizmákat és más téli cipőket modern kivitelben. A Deichmann által kínált lábbelik mindig lépést tartanak a korral és a legújabb trendeket tükrözik. Emellett az olyan márkák, mint a 5th Avenue, a Bench, a Tom Tailor, a Catwalk vagy a kizárólag a Deichmann számára lábbeliket tervező Graceland minden szezonban új darabokat kínálnak verhetetlen áron. Így nem okoz gondot, ha egyszerre több pár cipőt vásárolsz, és az aktuális ruháidhoz igazítod őket.

A Deichmann-nál téli cipőket talál a legkülönfélébb stílusokban és mintákban. A magas sarkú csizmák szerelmesei és a kényelmesebb hétköznapi lábbeliket kedvelő nők egyaránt megtalálják a magukét. Szintén népszerűek az úgynevezett görgős csizmák, vagyis az alacsony, szőrös, kerek orrú, lapos talpú csizmák. A Deichammn téli modelljeinek többsége szintetikus anyagból készül, de ezek mindig olyan cipők, amelyek képesek megbirkózni a zord téli körülményekkel.

Térd fölötti csizma állati mintával

A Rita Ora for Deichmann kollekció női over-the-knee csizmája kétségkívül extravagáns darab, amely garantáltan megragadja a tekinteteket. A bézs és szürke árnyalatú kígyóbőr utánzat megteszi a hatását. Nemcsak a modell vad dizájnja összetéveszthetetlen, hanem a szabása is. A cipő felsőrészét egy nem feltűnő húzózsinór zárja.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Női magas sarkú cipő

Itt van egy tökéletes és időtlen klasszikus. Biztos fogadás. A siker és a kényelem garanciája. A női csizma modellje, amely divatikonnak és örökzöldnek tekinthető. Azok a csizmák, amelyek nem mennek ki a divatból, örökkévalóak, nem fáradnak el, és kiválóak a sokoldalúságukban. Egyszerűen kötelező kapcsolat. A lenyűgöző konyakbarna színű női GRACELAND magas csizma elbűvöli Önt, és garantálja a kényelmet és az eleganciát. Bármilyen alkalomra használhatja ezeket a cipőket, akár városi ruhákhoz, munkához, színházhoz, sétához stb. Remekül mutatnak a belül tervezett nadrágokkal, valamint rövid vagy hosszú szoknyákkal, téli rövidnadrágokkal stb.

Ár idején felülvizsgálat: 16 630 Ft

Antracit férfi téli fűzős csizma fehér talppal

Fekete bokás fűzős cipő Pad.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft

Szexi magas csizma térd felett

Hogyan várjuk és készüljünk fel nemcsak az első fagyok, hanem a zord, szitáló, borongós időjárás érkezésére is? Hogyan lehet élvezni még azokat az időszakokat is, amikor önként nem mennél ki a szabadba, és inkább a fűtés mellett melegednél, de egyszerűen muszáj kimenned? Lépj ki stílusosan ebben a szexi csizmában. Tényleg biztonságosak. Megnövelik a magasságodat, az önbizalmadat. Ezekkel még vonzóbbá teheted magad.

Ár idején felülvizsgálat: 4 841 Ft

Gyermek bokacsizma tépőzárral

Gyermek téli bokacsizma CORTINA sötétkék színben, tépőzáras, TEX membránnal. A TEX membránnal ellátott cipő még rossz időjárási körülmények között is optimális környezetet biztosít a láb számára. A funkcionális membránréteg a felsőrész alatt található, és csökkenti a víz behatolását a cipő belsejébe. Ugyanakkor a membrán pórusai elég nagyok ahhoz, hogy a testnedvességet kiengedjék a cipőből, kedvező klímát teremtve a cipő belsejében. A megfelelő működés érdekében ajánlott a membránt rendszeresen vízszigetelni és védeni a szennyeződésektől.

Ár idején felülvizsgálat: 11082 Ft

Női téli csizma szőrrel és állítható magassággal

A havas táj látványa csodálatosnak tűnhet. De kint maradni a hidegben nem biztos, hogy már olyan kellemes. A téli időjárás maximális kihasználása érdekében vannak olyan varázslatos Landrover női csizmák, amelyek minőségi anyagból készültek, és a legkényelmetlenebb körülmények között is tökéletes kényelmet nyújtanak Önnek. Speciális Tex membránjuk van beépítve, amely a leromlott éghajlati viszonyok között is optimális környezetet biztosít a láb számára. A cipőben lévő test túlzott nedvességtartalmával is tökéletesen megbirkózik, köszönhetően a membrán elég nagy pórusainak.

Ár idején felülvizsgálat: 9 695 Ft