Téli cipő Nike

A Nike téli cipő időtlen kinézetével és első osztályú minőségével nyeri el. Leginkább természetes bőrből készülnek velúr vagy sima kivitelben, gumi talppal és textil párnázattal. Súlyos fagy esetén is kellemesen melegek, és minden lépésnél maximális kényelmet nyújtanak. Mindenképpen ki kell emelni a megjelenésüket, amely megfelel a legújabb divatirányzatoknak. A dizájnt a sportos tapintás uralja, de egy csepp eleganciát is talál benne. A Nike cipő tökéletesen aláhúzza téli ruháját, függetlenül attól, hogy inkább egy túlméretes kabátot vagy egy időtlen kabátot szeretne.

A Nike téli cipő különösen népszerű a férfiak körében, mert ötvözi a praktikumot és a stílust. Ezek leggyakrabban szigetelt bokacsizmák fűzéssel és a cső tipikus jeleivel. A talp robusztus, kiváló minőségű gumiból készült, amely garantálja a tökéletes tapadást és a lengéscsillapítást járás közben. Ezért ideálisak az egész télen történő viseléshez.

Nike bokacsizma fekete színben

Hogyan lépjünk kényelmesen a zord, szitálós, hideg időben? Hogyan lehet még télen is? Hogyan tartsa melegen a lábát és legyen stílusos? Fogadjon a minőségre. Itt modern férfi téli cipők. Minőségi kivitelezésével és időtlen megjelenésével olyan állandó darab, amelyre nem csak egy szezonban számíthat. Kényelmes lábbeli, amellyel kellemesebben éli meg az őszt és a telet.

Ár idején felülvizsgálat: 31 540 Ft

Férfi bőr bokacsizma Nike

Uraim, nézzenek szembe a hideg, zord és téli napokkal a megfelelő lábbelivel, kényelmes és minőségi lábbelikben. Ha szereted az időtlen darabokat, akkor ez a csizma a legkézenfekvőbb választás számodra. Ezek gazdagítják cipőszekrényét, és különösen nekik köszönhetően stílusosan és kényelmesen élvezheti az őszi és téli szezont. Férfi Nike Manoa Leather 454350 700 Haystack/Velvet Brown cipő időtlen dizájnban maximális kényelmet nyújt.

Ár idején felülvizsgálat: 29 391 Ft